6 Věci, Které Můžete Dělat V Budapešti


budapest fc

Budapešť, okouzlující zdroje Maďarska, stojí jako závěť o harmonické konjunkci historie, společnost a moderní appeal. Toto průvodce Budapeští bude odhalit šest podmanivých zážitků, které zapouzdřují významu této dynamické město.

Objevit Budínský hrad

Posazený na Budín Hill zanedbáním na řeku Dunaj, Budínský hrad je známý ikona z Budapešti. V zámku zařízení, Světové dědictví UNESCO Web, sídlí Maďarská národní galerie a Budapešť Pozadí Galerie. Udělejte si klidnou pomocí dlážděným ulicemi hradu oblasti, obdivujte středověký styl a užij si scénických výhledů na město z Bastion Fisherman, a terasa s fantazijními věžemi. historické hodnota a budova krása činí z Budínského hradu místo, kterou musíte navštívit.

Uvolněte se v termálních lázních Széchenyi Bath

Budapešť je známá svými termálními koupelnami a termální lázně Széchenyi Koupelna je jen jednou z největších a známých. Umístěno v městském parku, tento neobarokní lázeňský dům využití jedinečný a příjemný zážitek. Ponořte se sami do teplých, na minerály bohatých vod exteriéru plaveckých bazénů, obklopených senzační styl. Termální lázně Széchenyi koupelna nejsou jen místem k odpočinku; je to sociální centrum, kde se občané i turisté sešli, aby si potěšili léčivý výhody termálních vod.

Procházka podél Dunaje Boardwalk

Řeka Dunaj je záchranné lano budapest a pohodová procházka podél Dunaje Boardwalk dává úžasné města. Obdivujte renomovaný Řetězový most, který připojuje Buda a Škůdce, a vstřebávejte ohromující scénický výhled na městské místa, včetně parlamentu budovy a hradu Buda. Promenáda je zvláště podmanivá v noci, kdy světla města osvětlují břehy řek, produkující okouzlující a okouzlující prostředí.

Navštívit maďarský parlament Building

mezi jedna z nejvíce pozoruhodných struktur v budapest, maďarský parlament Building je architektonická mistrovské na bankách na Dunaji. Udělejte si prohlídkou a odhlášení extravagantně vyzdobený interiér, sestávající z Kupole, Centrální haly a senzačního schodiště. Budova je zvláště podmanivá večer, když je rozjasněná, vrhá zlato záře nad řekou. Ujistěte se, že zaznamenáte tento slavný pohled, který se ve skutečnosti stal synonymní s budapešťskou obzor.

Objevte Ruin bary v židovské čtvrti

Budapešťská židovská čtvrť není jen bohatá na pozadí ale také domovem unikátního a pulzující zničit bary. Tyto bary leží v ošuntělých strukturách a nádvořích, rozvíjející se eklektický a bohémský prostředí. Szimpla Kert, mezi prvními zničit bary, musíte navštívit. Oceňte drink v excentrickém nastavení vyzdobeném vintage nábytkem a road umění. Samotná židovská čtvrť zaslouží si objevit po celý den se svými historickými synagogami a dynamickými ulicemi.

Dopřejte si Maďarská Kuchyně

Žádná odhlášení do Budapešti není kompletní bez vychutnávání maďarské kuchyně. Pokus standardní jídla jako guláš, komínový koláč (kürtőskalács) a lángos. Navštivte centrální tržnici a zažijte smyslovou potěšení z chutě, aromat a odstínů. Ne nezapomeňte spárovat své jídlo se sklenkou maďarského červeného vína nebo pálinka, konvenční ovocná pálenka. Vítejte dědictví vaření Budapešti pro opravdu autentický zážitek.

Budapešťská kouzlo závisí na její schopnosti dokonale spojit starou a novou, pomocí různorodý řad zážitků pro každého druh turista. Ať už vás mít zájem o historii, relaxaci nebo vaření vzrušení, Budapešť má co nabídnout, co určitě trvalý vnímání.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Exactly How to Make Nose Jokes That Are Going To Make Individuals Laugh

Factors To Consider When Selecting A Pest Control Service

Six Convincing Reasons You Ought To Participate In LOL